Granville - Perpinyà - Sitges

2 Km. a peu, 1.030 Km. en cotxe i 250 Km. en taxi

L'arribada

 

 

A dos quarts de nou del matí ja estava jo preparat a la porta de l'hotel amb tots els bultos i a tres quarts i cinc ja estava trucant al RACC per reclamar el taxi. A les 9:10, després de vint minuts de telèfon, em diuen que ha hagut una confusió i que envien el taxi, que en 30-40 minuts estarà allà. Vaig contestar que no ho admetia, que no podia ser que 22 hores després de la primera trucada estés 30 km més lluny de casa i sense gaires esperances d'acostar-m'hi, que avisessin un altre servei de taxis, però que el volia ja i que si a dos quarts de deu del matí (mitja hora tard) no estava al cotxe, me l'emportaria fins a Sitges i ja el recollirien ells en grua per tornar-lo a Perpinyà.

Tal i com vaig penjar, vaig demanar a la recepció de l'hotel on era la casa AVIS, em van dir que era a l'estació i em van imprimir un planell, a més de dir-me que eren uns vint minuts a peu, tot i que jo, carregat com una mula, amb la roba d'anar amb moto, a 27º i sent pujada vaig trigar mitja hora, però a les 9:55 sortia amb el cotxe.

No vaig tenir notícies del RACC, així que no sé si el taxi hi va anar o no.

Vaig esperar que fossin les quatre de la tarda per trucar i parlar amb el Miquel, que em va dir que no passava res si arribava quan haguessin tancat (les set de la tarda) i que quan estés a mitja hora d'arribar truqués per enviar-me un taxi que em duria a agafar el tren, a una casa de lloguer de cotxes o a casa.

Quan vaig calcular que arribava abans que tanquessin (no estava del tot segur de no trobar-me un altre inconvenient si arribava més tard de les set), vaig trucar i em va confirmar que a un quart de vuit tindria un taxi que em portaria fins a casa.

Més tard vaig calcular que hi arribaria a dos quarts de set, però havia d'afegir l'últim repostatge i trobar l'estació de tren, així que vaig demanar que el taxi estés a les set en punt.

Vaig fer un parell de fotos del cotxe amb el què vaig fer els 1.030 Km en set hores i quaranta-vuit minuts.

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

El taxi va arribar als cinc minuts i em va portar sense cap problema fins a casa, on ja hi era la Núria, que havia baixat per la mateixa ruta per la que vam pujar, per això no la vaig poder atrapar.