20/07/2012

Sitges - Berga

129 Km.

Punt de reunió: Berga


La il·lusió per anar a Nordkapp la teníem de feia bastant temps, però entre unes coses i altres havíem anat posposant el viatge fins que la celebració a Noruega de l'European Vulcan Rally 2012 ens va posar en safata l'excusa perfecta. En principi, havíem de ser uns quants i fins i tot vam pensar en llogar una mobil-home (els meus sogres es van oferir a portar la mobil-home, que finalment es va transformar en el seu cotxe), però poc a poc va anar caient gent de la llista per diferents motius, quedant al final els meus sogres, la Txaro, el Pedro, la Núria i jo. Vam acordar Berga com a lloc de reunió i el vint de juliol al vespre el moment, així que a primera hora de la tarda, la Txaro i el Pedro van sortir de La Txantrea amb la furgoneta, el remolc (vam pensar que en un viatge tan llarg i amb vehicle d'assistència era convenient portar-ne un per tal de ser un xic més independents, a més així el Pedro li perdonava al seu genoll les primeres quilometrades) i la moto (van portar la VN 800 perquè era més senzill pujar-la i baixar-la del remolc).

sergibuda.cat


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 





La Núria i jo vam pujar a Berga des de Sitges després d'haver treballat tot el dia, de fet jo engegava la moto a tres quarts de nou del vespre tocats, moment que vaig aprofitar per fer una foto dels quilòmetres que tenia en aquell moment la VN 2000.


 sergibuda.cat


 

 

 

 

 

 





El cas és que en arribar a casa del Jordi i la Rosa, el cotxe ja estava pràcticament carregat, la matrícula posada al remolc i fins i tot hi havia temps per anar fent una cerveseta mentre s'acabava la feina.

sergibuda.cat

 

sergibuda.cat

sergibuda.cat 


 

 






 

 

 

 

Per finalitzar la vetllada, vam acabar anant a sopar fora i ho vam acabar fent a la fresca en una terrassa al Passeig de la Indústria.

 

sergibuda.cat