15/08/2012

Bremen - Houdemont

683 Km.

Tornem a passar calor


TambÚ ens vam llevar a les set, vam recollir i vam aprofitar l'esmorzar de l'hotel inclˇs en la nostra reserva, per˛ ˙nicament es tractava d'una torrada amb mantega. Abans de les dotze del migdia ens vam aturar per posar gasolina i menjar-nos uns entrepans a l'Autobahn Rasthof Remscheid West, poc abans de Leverkusen.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.catFeia molta calor i nosaltres no estÓvem acostumats i a mÚs hi havia forša trÓnsit, se circulava molt rÓpid i hi havia obres, com sempre passa a Alemanya. Per acabar-ho d'adobar, circulant per vies rÓpides no veus prÓcticament res de paisatge ni d'interŔs, de fet un helic˛pter va ser l'˙nic que ens va cridar l'atenciˇ. Com si tot aix˛ no fos suficient, a l'hora de circumvalĚlar K÷ln les motos vam agafar l'A1 E29, mentre que el cotxe va agafar l'A3 E31 que el va fer voltar per Bonn, eixamplant la distÓncia entre els uns i els altres. Al cap d'uns quants quil˛metres vam sortir de l'autobahn i ens vam trucar, per˛ no ens era fÓcil a les motos, que anÓvem per davant, trobar un lloc per aturar-nos i saber on Úrem per poder donar les indicacions. Finalment,á ens vam acabar trobant als afores de Konz.

sergibuda.catVam creuar la frontera amb Franša entre Schengen i Apach per una carretera convencional, per˛ a l'alšada de Thionville vam tornar a agafar l'autopista, tot i que ens vam aturar rÓpidament en una Órea de servei per descansar i berenar una mica. La nostra intenciˇ era arribar a l'alšada de Nancy, d'aquesta manera deixÓvem enrere Metz i l'endemÓ tindrÝem una etapa mÚs o menys de l'estil d'aquesta, per˛ no mÚs llarga.

sergibuda.catFinalment, a les set de la tarda vam arribar a l'Etap Hotel Nancy Porte Sud (150 Ç), a un polÝgon en la variant de Nancy a la localitat de Houdemont, al sud de Nancy. Vam quedar a les vuit per fer un got a la terrassa de l'hotel i desprÚs anar a sopar. Com que estÓvem forša cansats, vam anar al Restaurant Courtepaille d'allÓ al costat, aprofitant el descompte que ens van oferir per estar allotjats en un hotel del mateix grup per pagar nomÚs 146 Ç.

sergibuda.cat

sergibuda.cat