6ª Edició De Tapes per Barcelona (segona part)

 

 

 

Vam anar a Barcelona a mirar-nos mapes i guies del Marroc a l'FNAC i a la Llibreria Altaïr i entre un i altre lloc vam prendre la miniburguer Xavi del Sandwich & Friends. En acabar les compres, vam decidir anar a fer ronda de tapes començant per la croqueta de pollastre al curri vermell amb ceva confitada i pernil de gla sobre un llit de melmelada de tomàquet que oferia un Edelmann ple de gom a gom.

sergibuda.cat

sergibuda.cat








Apart del plaer de menjar i beure i de ser una excusa perfecta per quedar amb amics, aquest esdeveniment és perfecte per descobrir llocs que no coneixies, com el Set de Gòtic del carrer Montsió, on ens vam cruspir (una mica més i no li fem ni foto) el "pecat del perol", un milfulls de botifarra blanca i negra del perol amb patates al forn i pernil ibèric gratinat amb formatge de cabra.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 


 

La Cala del Vermut 2 no estava en aquell moment tant ple com els anteriors (al Set de Gòtic tenien tancat i només deixaven entrar quan sortia algú), així que vam poder prendre'ns tranquilament el montadito de bonítol, cranc (no el vaig veure) i gambes (en realitat era una de sola) amb pebrot vermell i salsa picant (no anunciats).


sergibuda.cat



 

 

 

 


 

El Café Alsur proposava un montadito de pa de coca amb formatge camembert, puré de pèsols amb menta i pernil ibèric torrat, servit tebi, un dels millors de tots els que vàrem provar durant els dos dies.

sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat



 

 

 

 

 

Vam haver de barallar-nos de valent per tal d'aconseguir un lloc a la barra, per demanar les dues tapes i per ser servits a La Glòria. El niu de bou al vi de Madeira semblava d'entrada una mandonguilla, però no ho era pas, la veritat és que no sé com estava fet, però era molt gustós i els bolets que l'acompanyaven eren el contrapunt just.


sergibuda.cat






Amb tanta gent com hi havia, se'ns estava fent tard, així que vam baixar directament cap al Bar Àngel, doncs volíem tastar la vieira sense coral a la planxa amb envoltini de papada ibèrica pura i mongetes del ganxet. També havien estat desbordats per l'allau de gent, però vam poder acabar de sopar demanant-nos formatge de cabra i botifarra de bolets.

sergibuda.cat





sergibuda.cat


 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat