Moteros vs El Hambre

 

 

 

Jo em vaig acostar a Vallirana i allà em vaig ajuntar amb la resta per fer una mica de camí junts cap a La Cantera, que era un dels punts en els que s'havia organitzat la recollida solidària d'aliments.

sergibuda.cat



sergibuda.cat 


sergibuda.cat









La Núria va arribar una estoneta més tard que nosaltres perquè no havia volgut anar enrera per arribar a La Cantera. Tots vam col·laborar amb la campanya de recollida d'aliments i a més vam fer gasto per col·laborar amb els organitzadors, tot i que, com passa sempre, ens ho van posar molt i molt difícil, doncs tenien una barra només per als músics mentre la gent teníem set i a l'interior del bar el servei era un caos.


sergibuda.cat









La veritat és que no ens hi vam estar pas gaire estona, però vam tenir temps de conèixer la germana del Miguel Ángel, que participava a l'organització de la campanya solidària.


sergibuda.cat

 

 

 

 



 

Vam anar tots plegats a dinar una hamburguesa a Sitges i allà ens vam acomiadar, tot i que jo no vaig anar directament cap a casa, sinó que vaig sortir a donar una volteta per tal d'assolir els 200.000 Km al comptaquilòmetres de la moto.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat