Montalbán - Sitges

290 Km.

L'arribada a casa

Vaig esmorzar unes galetes que havia comprat el dia anterior a l'hora de fer l'últim repostatge del dia i vaig començar la ruta resant per tal que les tempestes d'última hora de la tarda del dia anterior i de la nit no es repetissin, malgrat que el cel amenaçava mal temps.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 


No plovia i la temperatura era agradable i, fins i tot, en arribar a el Coll del Moro, prop de Gandesa, el sol semblava que volia sortir i acompanyar-me la resta del viatge.


 sergibuda.cat


 

 

 

 

 


De tota manera, si es mirava a la llunyania amb una mica de perspectiva, es veia que el temps estava força complicadot, tot i ser ple mes de juliol, a més de trobar el terra mullat per les tempestes caigudes durant la nit.



 sergibuda.cat








Passat Falset, vaig trobar-me amb un convidat que no esperava, doncs sí que tenia clar que em podia ploure, però no esperava pas haver de travessar una boira força espessa.


sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat







Acabada la zona de boira i baixant cap a Riudecols, va començar a ploure amb ganes, complicant una miqueta el viatge i enfosquint el panorama.


sergibuda.cat

 

 





Per sort, la pluja no va durar gaire (crec que vaig travessar una tempesta que duia direcció contrària a la meva), però vaig trobar-me la resta del camí moll, tot i que ja quedava molt poquet per arribar a casa.


sergibuda.cat