Festes de Gràcia

 

 

 

Aquest any sí que érem a Barcelona el dia 14 i ens vam arribar fins el carrer Verdi per ajudar en el guarniment de la Festa Major, tot i que vam acabar arribant a misses dites perquè jo no vaig plegar massa d'hora i ens va fer una mica de mandra.

sergibuda.cat

sergibuda.cat
 







Al cap de poqueta estona, es va preparar el sopar pels qui ajudàvem, però entre que encara no ens l'havíem guanyat, no hi havia lloc per tots i que volíem anar a un libanès, la Núria i jo no vam sopar amb la resta, sinó que ho vam fer a l'Equinox d'una mica més avall. En tornar, vam continuar ajudant en l'engalanament de la portada de Providència.


sergibuda.cat









Ens va tocar doblegar paper, enganxar, pintar, penjar... i fins i tot fer ciment! A més, sempre sota l'atenta mirada dels molts vianants que es passegen per Gràcia la nit del 14 d'agost.


sergibuda.cat


 

 

 

 



 

També vam haver de "passejar" un andami fins al carrer Robí (donant tota la volta per no destrossar el sostre del carrer) i llavors vam aprofitar per veure pràcticament acabada la portada del cantó sud, que era força més espectacular que no pas la de Providència.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







El dia 15 no ens hi vam passar, però sí que ho vam fer el dissabte 17, quan ja s'havien donat els premis i Verdi s'havia endut el segon i el de millor il·luminació.

sergibuda.cat




sergibuda.cat








Després de prendre una cerveseta, vam decidir anar a fer un vol per la resta de carrers engalanats, tot i que hi havia moltíssima gent i es va fer una mica pesat.

sergibuda.cat

sergibuda.cat








Evidentment, no ens podíem perdre el guanyador, el Carrer Progrés, amb la seva espectacular recreació del Jurassic Park, que el vam veure acompanyats de la Maribel, el Jaume i la Georgina, amb els qui vam quedar just després de trobar-nos el Carles i l'Eva.


sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat