Taller de gintònics

 

 

 

El tió ens va cagar un bono per participar en un taller de gintònics a sergibuda.cat, però com que tant la Montse com el Cosme van treballar molts caps de setmana i nosaltres vam sortir uns altres, les dates van anar passant i una mica més i hem d'anar per separat o ens caduquen els bonos.


sergibuda.cat



 








Al local del carrer Sepúlveda de Barcelona ens van presentar el professor i ens van fer passar a l'aula, on després d'una breu introducció teòrica es va passar ràpidament a la pràctica, en la què el propi mestre anava preparant un gintònic mentre explicava què feia, perquè ho feia i com ho feia i un dels alumnes l'imitava per, a continuació, passar-nos les dues copes i deixar-nos-els tastar.


sergibuda.cat









En una de les rondes i quan ja ens havíem desinhibit una mica, la Montse es va animar a posar-se davant de la classe i demostrar que estava aprenent força.


sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat








Els tastos els vam anar fent introduint una palleta dintre del líquid i tapant l'orifici superior amb el dit fins que teníem l'orifici inferior apuntant dintre de la boca (un conyàs!).

sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat








En fi, una bona experiència en bona companyia i un curs en el que no m'hagués sabut greu no aprovar i haver de repetir, però sí que és cert que recomano que s'assisteixi a aquesta mena d'esdeveniments amb l'estòmac ben ple.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat