7ª Edició De Tapes per Barcelona

 

 

 

La Núria va haver de treballar a tocar de la Fira de Barcelona, així que jo em vaig acostar amb el tren a Sants i d'allà caminant fins la porta del centre comercial Les Arenes, on ens vam trobar per pujar al Happy & Rock i fotre'ns la minihamburguesa d'anyell, acompanyada d'un platet amb barreja de fruits secs cortesia de la casa.

sergibuda.cat



sergibuda.cat 








Vam agafar l'autobús fins la Plaça Universitat i vam dirigir-nos al Paris Bistrot, en ens va sorprendre molt agradablement la seva tapa Chapeau Panamà, que era plàtan mascle fregit muntat amb pollastre a la planxa i sofregit.


sergibuda.cat


sergibuda.cat
sergibuda.cat


sergibuda.cat









El Tàndem Cafè del Carrer Aragó ens proposava una magnífica tapa de cansalada del coll confitada amb llagostí saltat i picada d'hortalisses, llima i coliandre. L'Alberto i la Cristina se'ns van unir en aquest local i també van tenir la sort de tastar-la.


sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat
 

 

 

 



 

El finger de formatge tendre cobert d'una fina massa cruixent amb lacón, confitura de pera tatin i una fulla de menta de The House, tot i ser molt correcte, ens va decebre una mica per haver-lo provat just després de la tapa del Tàndem Cafè.


sergibuda.cat









Ens vam acomiadar de l'Alberto i la Cristina, que havien quedat per sopar, i vam entrar a l'Snack Bar Piola del Carrer Enric Granados, on vam menjar-nos el milfulls de patata amb salmó, pernil i salsa roquefort, una tapa sense sorpreses.


sergibuda.cat



 








Al Telefèric de la Plaça Letamendi van demanar-nos la fantàstica fusió Nikita Nipon (tàrtar de tonyina marinada, guacamole, mango cítric i oliva deshidratada) i com que no volíem emborratxar-nos ni arribar a casa massa tard (la Núria s'havia llevat d'hora i havia treballat bastant), vam arrodonir el nostre berenar/sopar amb alguns pintxos més de la casa, que són molt recomenables.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat
 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat