Supercustom 2014

 

 

 

Vam quedar amb el Dídac i la Sara al Barba-Rossa per dinar i anar junts cap a Sant Climent de Llobregat i també hi va aparèixer el Ferran. Sorprenentment, nosaltres vam ser els primers, però en realitat el que va passar és que se'ns va acabar fent tard tant per passar per la botiga d'Ofertix com per anar a veure la Pepi a la seva pastisseria.


sergibuda.cat








Un cop a Sant Climent, vam veure que no hi havia gaire gent (estava buit) i a més feia molta calor, així que vam decidir agafar unes cerveses a la barra i acostar unes cadires a l'única ombra que hi havia. Allà se'ns va unir el Xavi (Kromm), que havia vingut a fer la seva feina de fotògraf.


sergibuda.cat


sergibuda.cat




sergibuda.cat







La nostra intenció havia estat anar a fer unes cervesetes, recolzar els Jaguars (es van portar de conya a l'hora d'entrar, fent-nos un preu especial perquè només anàvem a passar-nos-hi una estona per allà), escoltar RockRoll i saludar el Jaume, el Peter (i l'Anna) i el Kicote. La pena va ser que el grup que va pujar a l'escenari només estava fent proves de so i que no van aparèixer ni el Peter, ni l'Anna ni el Kicote. Al Jaume sí que el vam poder saludar, però anava bastant atrafegat. Per altra banda, vam trobar-nos el Manel de La Llacuna i la Montse, amb els que vam estar xerrant una mica.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat