10è Aniversari Despertaferro

 

 

 

Els nostres amics Despertaferro celebraven el seu desè aniversari i van tenir el detall de convidar-nos a celebrar-lo al Territorio Comanche de Ripollet. La Núria i jo vam agafar un hotel al costat del local per tal de no haver de patir i el Jaume va passar a buscar-nos per anar-hi plegats. Quan vam arribar, encara no hi havia gaire gent, però sí que hi havia la majoria dels Despertaferro i alguns amics que vam anar saludant.


sergibuda.cat








La cervesa estava a molt bon preu i al cap de poc es va començar a servir el pica-pica, que no va ser pas espectacular, però que va fer de sopar dels que allà hi érem.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Van anar arribant alguns membres del motogrup que faltaven d'arribar per motius laborals, així com també bikers i membres d'altres associacions moteres que també volien celebrar el desè aniversari de la creació del club.


sergibuda.cat

 

 

 

 



 

El cas és que poc a poc es va anar omplint el local, tant de gent el bar com de motos l'aparcament, creant-se un bon ambient.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







A la festa hi va contribuir-hi de forma activa el grupet heavy que va estar tocant clàssics d'aquest estil musical. El curiós és que els membres de la banda eren família.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Com que en una festa d'aniversari no pot faltar el pastís, els Despertaferro van encarregar-ne un a la Pastisseria Stil del Carrer Josep Ricart 62 de Sant Feliu de Llobregat, dirigida per la Pepi, que és motera.


sergibuda.cat







A continuació, vam brindar pels deu anys de vida del motogrup i vam cantar el Happy Birthday, just abans que el Carles, com a president de la formació, agraís la nostra presència en un moment tan important per a ells. La rèplica la van donar els membres dels Motards Martorell (motogrup bastant nou creat a partir de les cendres dels Mussols), que van tenir paraules d'elogi i un record en forma de quadre.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







El local es va començar a buidar i nosaltres encara ens hi vam estar una estoneta més, prenent alguna cervesa i fent-la petar amb els molts amics que hi havia.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat