Presentació Indian Scout 2015

 

 

 

Vam rebre la invitació per assistir a la presentació de la nova Indian Scout i, a més de semblar-nos una bona idea assistir-hi, vam poder utilitzar l'esdeveniment com excusa per veure'ns amb el Jaume i el David, tot i que finalment la Núria no es trobés bé i no s'acostés al bar Peter Shakey.


sergibuda.cat








Ens vam demanar tres cerveses (9,90 € Heineken de tirador en un got petit de plàstic) i vam buscar un lloc còmode al fons del bar. Un dels organitzadors ens va donar uns tiquets per prendre una ceresa (una segona no la pensàvem pagar a aquell preu) i vam omplir unes butlletes amb les nostres dades per provar la moto. Llavors es va fer la presentació i es van descobrir les dues unitats que hi havia mentre la gent s'amuntegava al voltant de les motos.

sergibuda.cat

sergibuda.catç







Als tovallons que hi havia repartits estratègicament per tot el bar els hi van donar sentit quan van començar a servir plats amb mini-hamburgueses. Com que nosaltres teníem "controlada" una taula, vam poder menjar-ne tranquil·lament, tot i que em sembla que n'hi va haver per tothom.

sergibuda.cat

sergibuda.cat
 

 

 

 



 

Quan ja no hi havia tanta gent al voltant de les motos perquè ja havia començat a marxar, ja les havien vist prou, estava menjant hamburguesetes o a la barra bevent, ens hi vam acostar i ens hi vam asseure.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Mentre passava tot això, un duet musical actuava per tots nosaltres interpretant clàssics del rock mentre un eixelebrat perdia els papers i la vergonya ballant extasiat a tocar dels músics.


sergibuda.cat







Vam decidir que ja en teníem prou i vam sortir per anar a sopar alguna cosa, però vam acabar convenint que amb les hambuguesetes ja en teníem prou i que només volíem beure alguna cosa. De tota manera, vam trobar un bar que participava en el concurs de tapes que començava aquell mateix dia i vam poder picar alguna cosa i beure per pocs diners, donant així per conlós el vespre.

sergibuda.cat

sergibuda.cat
 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat