Presentació de la Martina

 

 

 

Després de deixar passar un temps prudencial per tal que els nous pares s'acostumessin a la nova situació i la Martina a viure fora de la panxa de sa mare, vam quedar per anar a visitar-los, doncs preferien el trasbals de preparar-nos begudes i menjar al trasbals de transportar-ho tot a un lloc on trobar-nos.


sergibuda.cat








La nena estava dormida i no ens va fer gaire cas i encara menys a la Pepi, la Itzíar i l'Eva, que van haver de marxar molt ràpid, però que no es van voler perdre aquesta presentació.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 



 

Els amfitrions ens van preparar un bon pica-pica i van treure miions de cerveses (potser tenien comissió dels mossos...) i a més van demanar unes pizzes per acabar de sopar, de tal forma que va acabar sobrant de tot.


sergibuda.cat







Malgrat que el que era veritablement important ers trobar-nos, felicitar els pares i conèixer la petitona, així com ells ens van fartar a menjar i a beure, nosaltres també vam fer uns regalets: el fantàstic pastís que va cuinar i decorar la Pepi (vam tastar-lo a l'hora dels postres), un aspirador nasal elèctric (xuclar és una guarrada) i uns CD's que no van arribar a temps i que vam haver d'entregar en format val.


sergibuda.cat


sergibuda.cat



sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat