Caves Pere Ventura

 

 

 

Amb la por al cos de ser els últims d'arribar, tenint-ho més a prop que els altres, vam acabar sent els primers i llavors ens va entrar la por d'haver-nos equivocat de lloc, però finalment totes les pors van resultar sense fonament.


sergibuda.cat








Ens van fer passar a una sala maquíssima i al cap de ben poc ens van dir que no podíem entrar en un únic grup i que ens anaven a dividir en dos. Nosaltres ens vam quedar amb el segon.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 



 

Es va presentar el nostre guia i just abans d'entrar a les caves ens va dir que ens havíem de tornar a partir perquè érem massa gent (n'hi havia arribat més) i la Carme va assenyalar els últims en arribar per tal que fossin ells els que s'esperessin. Llavors vam entrar en el món soterrat, fosc, humit, fresc i brut de les caves mentre ens explicaven l'elaboració del vi i el cava i la història de l'empresa.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







En una altra zona, ja a nivell de terra, ens van ensenyar la part automatitzada del procés, en la que destaca la màquina que fa el desgorj per eliminar els sediments de la segona fermentació, i una part de la logística.


sergibuda.cat








Amb tot això ben après, vam arribar a la part més lúdica de tota visita a un celler, la cata del producte, que aquí va consistir a provar cinc de les begudes que produeixen acompanyades d'alguna cosa per picar per netejar el paladar i fer una mica de base a l'estòmac.

sergibuda.cat


sergibuda.cat







Després de passar per caixa a pagar el que vam comprar, vam decidir anar a dinar al Restaurant Sumoll de La Granada, just davant del meu actual lloc de feina.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat