Motorama

 

 

 

Es tractava d'una mostra de documentals sobre el món de la moto creada per un motard per poder traduir documentals originàriament en anglès, a més d'altres exposicions al seu voltant. El David va confirmar que hi aniria i a més hi havia la possibilitat de veure també el Jaume, doncs era prop de casa seva. Això sí, la Núria va dir que ella ja hi aniria més tard quan jo li vaig dir d'arribar a la primera projecció.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat








Vaig donar una volta sense trobar el David ni on anaven a projectar el primer documental i això que havia de començar llavors. Al primer problema vaig trobar la solució després de veure la seva moto, únicament va passar que ens vam anar perseguint sense saber-ho, mentre que al segon problema la solució era que sí que havia trobat la sala, però que estava buida perquè anaven tard. Nosaltres vam aprofitar per saludar alguns coneguts i entrar als diferents espais per veure les exposicions paral·leles a l'esdeveniment principal.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 



 

Hi havia motos conegudes per nosaltres, com la Captain America del Barba-Rossa, la VN800 rotllo anys 70's del Marcos de Free Kustom Cycles o la moto verda sobre un motor en línia de Morlako Custom que hi havia al hall de l'allotjament de Galve on vam anar amb els heavies.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







La primera projecció va ser la de "Sit Stay Ride: The Story of America's Sidecar Dogs", que va estar millor del que em pensava, tot i que sí que va haver algunes frikades que em sobraven.


sergibuda.cat







Va arribar la Núria, que es va sorprendre per com de tard que anava tot el programa, i junts vam veure "No le digas a la Mama que me he ido a Mongolia en moto", una aventura interessant, però que jo ja havia vist feia temps. En acabat, va haver una cata de cervesa artesanal que no vam deixar passar.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Vam anar a dinar al Frankfurt Marc's del Passeig de Maragall i de tornada vam poder veure "Mph Mann" i "Objetivo TT 3.0 un piloto, un sueño y una afición", tots dos al voltant del TT Illa de Mann i el pilot Antonio Maeso. Per problemes tècnics no es va poder veure el vídeo "La guarida del diablo" del Lauren Jordán i en acabades les projeccions ens vam acomiadar i vam marxar cap a casa, sense quedar-nos al concert que hi havia programat.

sergibuda.cat




sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat