Reunión Invernal Arguis

 

 

 

Feia anys que jo volia anar a aquesta concentració, però entre que la Núria no volia anar-hi, que alguns anys tenia compromisos (el mes de desembre sempre en va ple), que d'altres feia molt fred... el cas és que no hi havia anat mai. Vaig sortir de casa no massa d'hora i sense haver decidit la ruta, pensant en anar fent-la a mesura que circulés, però el cas és que no vaig triar gaire encertadament i la ruta no va ser res de l'altre món. Però en tot cas, a migdia vaig arribar a Osca i em vaig dirigir al Mc Donald's que hi ha a l'entrada per menjar ràpid i no entretenir-me i allà ja vaig coincidir amb altres motards amb els qui em vaig saludar.


sergibuda.cat








Com que no hi havia estat mai, vaig recòrrer la carretera en direcció al poble mentre veia diferents acampades, sense saber on havia o podia instal·lar-me fins que vaig trobar la foguera i la paradeta de les inscripcions, vaig donar la volta i em vaig trobar amb el Toni i el Santi, que em van dir on estaven acampats i que acampés allà a la vora.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Vaig anar a inscriure'm i vaig començar a saludar a amics i coneguts, entre ells el Pasqual i el Vicenç de Mototurisme, amb els qui vaig compartir unes cerveses a la terrassa del Merendero Lafoz mentre s'anava fent fosc.


sergibuda.cat







A l'hora de sopar alguna cosa, el Pasqual va dir que duia alguna cosa d'embotit, el Vicenç pensava comprar-se un entrepà i jo vaig dir que duia menjar per fer a la brasa i que podíem compartir-lo, però no van voler, així que ens vam separar i jo em vaig tornar a trobar amb la gent de les terres de l'Ebre, que anaven a sopar amb el grup dels Pakí.Payá, que també em va acollir a mi.


sergibuda.cat







Anaven logísticament força preparats i vam sopar la mar de bé, sobrant-nos un munt de menjar. Van preparar un cafè i tot seguit vam beure unes copes (jo havia portat una ampolla de patxaran i una de whisky i ells també en duien algunes) mentre es preparava el rom cremat a l'estil d'El Perelló.


sergibuda.cat








Van tornar a aparèixer el Pasqual i el Vicenç i es van afegir a la festa i a la cata del rom cremat, que va tenir una segona versió sense cafè, que pel meu gust estava molt millor.


sergibuda.cat









Els Pakí-Payá van recollir les taules i les cadires i jo em vaig emportar el menjar que m'havia sobrat i la meva acabada d'estrenar graella de viatge a la tenda, per tornar cap a la foguera per seguir de tertúlia amb uns i altres.


sergibuda.cat







Em vaig trobar amb els Motrix, que encara no els havia saludat perquè els havia vist de lluny, i em van dir d'anar a l'Hostal Casa Migalón a fer unes copes, doncs el Merendero Lafoz ja feia estona que havia tancat.

sergibuda.cat


sergibuda.cat







Quan ens van fotre fora perquè anaven a tancar, vam tornar cap a la foguera, on els Motrix i alguns amics van tornar a posar en marxa la seva pala per brases i la seva barbacoa de sobretaula per preparar el ressopó, però jo vaig considerar que no calia menjar ni beure més i vaig marxar a dormir a la tenda.


sergibuda.cat







No va ser pas una nit freda per les dates i el lloc on érem, però la rosada sobre la tenda es va glaçar i va ser suficient fred com per a que a mi em costés déu i ajuda sortir de la tenda. Finalment, ho vaig fer als volts de migdia i ja em vaig posar a recollir per marxar.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Pràcticament no vaig veure a ningú de qui acomiadar-me i vaig agafar la carretera en direcció nord, vaig coronar el port de Monrepós, vaig agafar la bonica carretera A-1604 que va cap a Boltaña i passa el Port d'El Serrablo.


sergibuda.cat









De Boltaña vaig anar cap a Aínsa i d'allà cap a Campo, on vaig aturar-me per repostar gasolina, menjar una mica de formatge i fuet i decidir si continuava cap a Castejón de Sos i El Pont de Suert o si enfilava direecció sud cap a Graus.


sergibuda.cat








Em va fer por acabar arribant a misses dites a casa i finalment em vaig decidir per anar cap a Graus, tot i que encara em vaig permetre el luxe de passar pel Puerto de Laguarres per anar de Graus a Benavarri.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat