Matinal Motera a Roquetes

 

 

 

Com que aquell cap de setmana el passàvem a casa, Altrick Moto era un dels patrocinadors, ho teníem a tocar i suposàvem que ens veuríem amb el caríssim de veure Maudi, vam decidir anar a aquesta matinal. Un cop allà, en un bar ens van donar l'entrepà inclós en la inscripció.


sergibuda.cat








La veritat és que ens vam trobar bastant fora de lloc, suposo que una de les causes principals va ser no anar gairebé mai de matinals, però tant la gent com l'ambient ens van descol·locar bastant i quan a la Núria li va patinar la roda a l'inici de la ruta, fent-nos perdre la resta del grup no sé si no va ser millor quedar-nos que haver marxat amb aquell grup.


sergibuda.cat









Va arribar el Maudi i una miqueta més tard el David i vam estar prenent una cervesa en una terrassa ja fora de la plaça, però és que no només van començar amb el maleït ball country (i veníem d'una batukada!), sinó que a més feia una calor espatarrant i no hi havia ni una ombra. Per tant, no és estrany que no triguéssim gaire a marxar i anéssim a dinar pollastre a l'ast a l'apartament del Maudi.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat