Cap d'any 2016

 

 

 

Un any més, el Cosme va venir a sopar a casa nostra i un any més vam voler fer un sopar digne d'una nit tan assenyalada. Per començar, vam presentar uns kikos caramel·litzats, inspirats pels que serveixen a Ca la Núria.


sergibuda.cat








També vam voler imitar un dels plats preferits d'un dels restaurants preferits quan vam fregir unes pells de pollastre fins fer-les cruixents i les vam assaonar amb curri, tal i com fan al Dospalillos.


sergibuda.cat









El full de cabdell d'enciam farcit de mousse de gambes a l'allet i coronat amb succedani de caviar va ser el primer plat pròpiament dit, doncs els anteriors eren el pica-pica inicial.


sergibuda.cat







El repte que ens havíem plantejat era un menú degustació que no ens obligués a passar la nit a la cuina, d'aquí que intentéssim reinventar algun plat força conegut, com serien uns natxos mexicans, però freds. Vam preparar uns totopos casolans, enlloc de formatge cheddar vam posar formatge fresc i el vam coronar amb un topping de tomàquet i cogombre aromatitzats a la menta.


sergibuda.cat







També freds vam servir els daus de tomyina marinats amb corona de làmines de maduixa, sèsam caramel·litzat, sal rosa de l'Himàlaia i anet.


sergibuda.cat








La torta estremenya atemperada amb bastonets de llagostí en tempura va ser la següent combinació en arribar a la taula.


sergibuda.cat








El següent va ser el més atrevit, unes migues 2.0, és a dir un ou cuit a baixa temperatura sobre un llit de cruixent de blat amb ceba i pernil, on la màxima dificultat era coure l'ou sense disposar de la màquina que ho fa.


sergibuda.cat



sergibuda.cat







Després va venir el raïm i l'entrada al nou any, que van donar pas als cubates i a la felicitat d'entrar en un any amb la millor de les companyies.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat








Vam acabar sortint de festa per Sitges, anant al Nieuw Amsterdam, però ja ens el vam trobar tancat i, com l'any anterior, vam tornar a anar a La Cova.


sergibuda.cat


 

 

 



 

La Núria va decidir que allà acabava la seva revetlla, però el Cosme i jo vam continuar de festa al Queenz, acabant-la després al Ricky's.

sergibuda.cat




sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat