XXVII Concentració de Motos Custom Sunday

 

 

 

La nostra intenció era anar al Mañoalmuerzo de Benavarri, acampant-hi des del dissabte, però no vam poder quedar amb ningú i al final ho vam acabar descartant. També hi havia el Custom Sunday, on no hi anàvem des del 2005, però no es podia acampar i en les últimes edicions en les que havíem estat no hi havia hagut molta gent. De tota manera, com que feia molt bon dia, vam acabar anant-hi, ni que fos per la ruteta que vam decidir, ja valia la pena.


sergibuda.cat








Res més arribar, vam trobar-nos amb el Toni i la Paqui, que estaven a punt de marxar a dinar amb uns amics, nosaltres vam aparcar les motos i els vam dir que primer faríem una volteta per allà.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat








Un cop dins, vam demanar-nos unes cerveses i les vam acompanyar amb uns cacauets que l'organització va posar a la nostra disposició sobre la barra. Vam pensar en dinar allà mateix ni que fos un entrepà, però hauria significat enllestir-ho ràpid i que quan tornés la gent que havia anat a dinar nosaltres estéssim farts d'estar allà, així que vam decidir anar al restaurant Bonarea.


sergibuda.cat








Després de dinar al restaurant Bonarea, que havia canviat d'ubicació, de sistema de funcionament i de preu, vam anar a la fira de la moto i en sortir ja havia marxat la ruta, així que ens vam quedar pràcticament sols a l'espai firal un altre cop. Ens vam regalar unes cerveses per fer passar la calor i una estona asseguts per fer passar el cansament.


sergibuda.cat







Mentre acabàvem el beure, van arribar l'Adela i el Salva, que van seure amb nosaltres i amb els qui vam xerrar una estoneta fins que prop de les vuit del vespre vam decidir tornar cap a casa aprofitant la llum solar.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat