Dospalillos

 

 

 

Tot i haver una oferta a la webpage Michelin Days, no vam ser a temps d'aprofitar-la, però vam decidir anar a fer el menú diari, tot i que a l'hora de la veritat vam acabar dinant a la carta.


sergibuda.cat








Vam demanar cervesa de barril i vam començar l'àpat amb els nenúfars thai de tomàquet, seguits del tàrtar de sípia amb esència de sípia, oli de shiso i caviar oscietra, el dumpling de cansalada i llagostins i la tempura d'anèmones.

sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Amb les anèmones vam començar la tanda de plats espectaculars, doncs vam seguir amb les gambes crues calentes amb oli de te, el temaki d'anguila (amb alga nori i amb fulla de shiso), la papada de porc ibèric a la cantonesa i la nippon burger, altrament coneguda com japo-burguer.

sergibuda.cat




sergibuda.cat

sergibuda.cat
sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat