Sortida Mototurisme #149 by Kpeps

 

 

 

Després de valorar si anàvem a primera hora a Artés per pagar el dinar, saludar i esmorzar o si ens ajuntàvem al grup a l'aturada al Pantà de La Baells, vam acabar decidint anar directament al Restaurant Sant Cristòfol de Santa Maria de Merlès.


sergibuda.cat








Com que feia molta calor i encara no havia arribat el grup, vam seure a l'ombra de la terrassa per fer una mica d'aperitiu, però no ens feien gens de cas i així estàvem quan ens vam adonar que no dúiem diners suficients, o sigui que vaig haver de marxar a Gironella a buscar un caixer mentre la Merlès i la Núria es quedaven esperant i jo em creuava amb les motos que arribaven de la ruta.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Quan vaig tornar, ja estava tothom assegut, però encara no havien començat a servir el dinar, que va ser pantagruèlic i a molt bon preu i encara van demanar si algú volia repetir!

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Va ser la presentació en societat de la Merlès davant de Mototurisme Catalunya i qui més qui menys tothom li va acabar dient cosetes i felicitant-nos i fins i tot va tenir un regalet de part dels Mon&Mon.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat