Cap d'Any 2018

 

 

 

El Cosme plegava a les deu de la nit i vam organitzar un sopar a casa seva, però li van canviar el torn, passant a plegar a quarts de tres de la matinada, el que va suposar que la Montse i l'Isma decidissin acabar l'any a Berga. Nosaltres dos, com que no estàvem per viatges, vam acabar celebrant el traspàs d'any a casa amb un sopar mig arregladet que va començar amb un carpaccio de vedella amb encenalls de formatge parmesà.


sergibuda.cat








Després, encara a mode d'entrant lleugeret, vam picar uns daus de salmó fumat que vam aromatitzar convenientment.


sergibuda.cat








Vam continuar amb un bon grapat de gambes fetes a la planxa.


sergibuda.cat








Un cop més, vam triar la combinació de cansalada i vieira feta al moment sobre la pedra calenta com un dels plats principals del sopar de cap d'any.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Un tros de foie a la planxa amb una mica de poma i reducció de Pedro Ximenes va ser l'últim plat del sopar.


sergibuda.cat







En definitiva, un bon sopar que ens va deixar a les portes d'un nou i esperançador any 2018 amb molts canvis a la vista.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat