Festa Major per Sant Bartomeu

 

 

 

El dilluns dia 19 la Núria va quedar amb la Montse i el Cosme i van veure un escenari a la platja de La Fragata, es vam interessar i van descobrir que s'anava a celebrar un concert de The Penguins, els de Reggae per xics. Em van avisar i quan vaig arribar de la feina em vaig unir al grup per ballar a la sorra.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Com és habitual, van anar alternant les cançons amb històries que les lliguen seguint un fil argumental. La Merlès, apart d'anar a coll nostre, també va ballar una mica, però entre que llavors no veia res i que estava cansada, va tornar a reclamar braços i va ser en els de la seva tieta que s'hi va adormir.


sergibuda.cat








De tota manera, va ser un vespre ben aprofitat perquè nosaltres quatre vam seguir ballant fins al final del concert, però sí que és veritat que per a la majoria de criatures (oficialment, el target del concert) era massa tard per a un esdeveniment d'aquest tipus.


sergibuda.cat








Durant tota la setmana hi va haver actes i esdeveniments per celebrar la Festa Major del mes d'agost, tot i que treballant i no consultant amb temps el programa es fa difícil seguir-los. Per sort, la Merlès va poder comptar amb l'ajut dels seus avis per participar-hi una mica més a la festa.


sergibuda.cat








El dijous ens vam acostar al pati de l'Escola Esteve Barrachina per celebrar els quaranta anys dels Gegants Moros, que quan vam arribar-hi eren embolicats amb paper d'embalar.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat








La Merlès va seguir molt atenta i il·lusionada tot l'espectacle, malgrat que la lectura del relat sobre la construcció dels gegants no se sentís. A més, abans que els Gegants Moros marxessin a dormir la vigília de la vigília a l'ajuntament acompanyats pels Gegants Cristians i els Gegants Americanos, ens vam poder acostar, veure'ls de prop i fins i tot acariciar els vestits nous.


sergibuda.cat







El divendres ens vam acostar a veure la processó cívica amb els balls populars, entremesos, músics i autoritats, primer des del balcó de l'habitació dels meus sogres i després a peu de carrer.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Al vespre, ens vam acostar al Passeig Marítim per gaudir dels focs artificials de Pirotècnica Igual. A la Merlès li van agradar força, tot i que se li van acabar fent massa llargs.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat