Sortida Mototurisme #169 Dinar de Nadal







El diumenge teníem el dinar de Nadal de Mototurisme.cat a L'Estany, així que vam pujar tots quatre (la Núria, la Merlès, La Conilleta i jo) a la moto i vam agafar la carretera amb el neguit de si li agradaria a La Conilleta, però com que ella estava als braçós de la Merlès, va estar tranquil·la tot el viatge i fins i tot es va adormir.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Un cop a l'Hostal Grau, totes dues van dinar del tupper que dúiem i que ens van escalfar amablement i van estar jugant plegades fins que va arribar l'Aina.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Tal i com va arribar la seva gran amiga, es van posar a jugar totes dues mentre els seus pares ens donaven un munt de roba antiga de l'Aina per tal que l'aprofités la Merlès.

sergibuda.cat







Al cap de ben poc van començar a arribar les motos, que havien fet la ruta en petits grups i seguint unes pistes que conduien fins al següent punt de pas, on s'entregava el sobre amb les pistes del següent i així fins arribar al restaurant, on se les va rebre amb un aperitiu.

sergibuda.cat







Al cap de poca estona, ja estàvem tots asseguts al gran menjador disposats a gaudir d'un bon àpat i d'una millor companyia. A més, en les converses que vam mantenir amb els participants de la ruta del matí, vam ser partíceps de tot el que havien xalat amb la modalitat aquesta de les pistes.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Durant la sobretaula, nosaltres vam aprofitar per passejar una mica i acostar-nos a un parc infantil molt proper, però no ens vam escaquejar pas del cant conjunt del 'Fum, fum, fum' que va ser la cloenda de la sortida, doncs un cop entonades les últimes notes, va marxar tothom cap a casa seva.

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat