V Festa Motera Segadors MC Alt Penedès

 

 

 

Vam quedar amb el David a Sitges, des d'on vam anar a Sant Quintí de Mediona. Un cop allà, vam haver de buscar lloc per aparcar perquè hi havia bastantes motos.


sergibuda.cat








Res més entrar al pavelló, el David es va posar a xerrar amb gent, es notava que hi estava a gust, com també es notava que la Merlès hi estava a gust, passejant cap aquí i cap allà.


sergibuda.cat








La Núria i jo ens vam agafar uns entrepans i unes begudes per esmorzar, mentre el David seguia xerrant i ens deia que ell ja venia esmorzat de casa. Qui també venia esmorzada de casa era la Merlès, però no va tenir pas cap problema en demanar-nos part dels nostres entrepans.


sergibuda.cat








No van trigar gaire a arribar el Jaume, la Maribel i la Georgina, que van venir en cotxe perquè no hi cabien els tres a la moto. Amb ells i amb el David ens hi vam estar una bona estona posant-nos al dia de les nostres vides.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Vam fer alguna volteta a les paradetes, vam perseguir la Merlès per tot el recinte, vam sortir a jugar al parc i finalment vam marxar tots plegats a dinar alguna cosa al KFC de Vilanova i La Geltrú, on vam continuar xerrant una bona estona.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat