Mare de Déu del Carme

 

 

 

Vaig dir-li a la mare de veure'ns el dia del seu sant i la Carme es va oferir per trobar-nos a casa seva per dinar plegats i celebrar els dos sants. La Merlès i jo vam anar a Abrera, doncs el Xavier, la Montse i una amiga d'ells havien quedat en passar-se per l'òptica i així els saludàvem, tot i que al final vam haver de sortir i anar al parc infantil d'allà davant a jugar una estona mentre acabaven de ser atesos.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







Quan la Carme va tancar l'òptica, vam marxar cap a Olesa de Montserrat i, tal i com estava previst, vam celebrar els sants de les dues generacions de Carmes.

sergibuda.cat







Acabada la sobretaula i aprofitant la visita de la Joana, la Merlès va demanar-me que li posés el banyador i els seus nous braçals (per Sant Pere en va provar uns en aquella mateixa piscina i vam haver de comprar-li'n un parell, doncs amb ells se sentia molt més segura i encara gaudia més de l'aigua) i li va faltar temps per ficar-se a la piscina.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







Després del bany i mentre el Pere anava a fer una mica d'esport, les nenes van berenar, però quan el Pere es va llençar a la piscina per refrescar-se, un cop la mare ja havia marxat cap a Les Planes, la Merlès hi va anar corrent, la vaig haver d'aturar per posar-li un banyador i no li va importar gaire que la Joana no s'hi tornés a ficar. Després d'eixugar-la, va sopar i me la vaig endur cap a casa mentre ja dormia.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat