Esmorzar entre vinyes

 

 

 

El dissabte cinc de setembre anàvem a celebrar en família el meu aniversari i, aprofitant que no feia una calor excessiva, vam decidir descapotar el sidecar per anar fins a Sant Pau d'Ordal.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







La nostra destinació eren les caves Albet i Noya, a la finca de Can Vendrell de la Codina, doncs havíem reservat per fer un esmorzar de pícnic entre les vinyes dins de la proposta de la Festa de la Verema organitzada per Penedès Turisme.

sergibuda.cat







Al jardí de la casa gran, que data del 1872, ens van atendre: ens van explicar el funcionament, ens van donar la cistella amb el menjar i el veure i ens van indicar on era la nostra taula.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







A la cistella hi vam trobar pa, embotit, formatge, tomàquet, sal, oli, fruita, carquinyolis, codonyat, una ampolla de vi blanc Curiós Xarel·lo i una ampolla de most per a la Merlès, tot i que només havíem encarregat esmorzar per a la Núria i per a mi. S'ha de destacar que a més tot era de proximitat.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







Hi havia una sèrie d'espais per fer l'esmorzar (la vinya d'El Fanio, la Figuera de Can Vendrell, Can Milà de la Roca...) i nosaltres havíem escollit l'espai Glòria, un punt al jardí de la bodega en el que el temporal Glòria (d'aquí el nom) va provocar l'enderrocament d'una part del mur, obrint el jardí als camps de vinyes del voltant.

sergibuda.cat







La nostra elecció d'espai la vam basar en l'accessibilitat a l'espai, doncs n'hi havia alguns als que hi havies d'anar en vehicle i d'altres que obligaven a fer una bona caminada i amb la Merlès vam creure que era convenient la facilitat d'accés, però el cert és que les vistes a les vinyes eren un motiu més que suficient per voler esmorzar allà.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







Després de l'esmorzar, vam acostar-nos a La Cantera, on ens vam trobar amb la Marga acompanyada d'un amic. Amb ells vam compartir taula i conversa, a més d'unes cerveses i van ser el final perfecte d'aquest matí.

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat