Rates en ruta

 

 

 

El Dídac va proposar sortir de ruta i només jo vaig apuntar-me. Ens vam trobar a quarts d'onze del matí a la gasolinera El Molino, la que hi ha a la C-31 just abans de les corbes de les costes del Garraf des de Sitges.

sergibuda.cat

© Dídac
sergibuda.cat







Vam agafar la BV-2111 a Sant Pere de Ribes fins enllaçar amb la BV-2415, que ens va dur a Sant Pere de Molanta, on vam anar a buscar el Camí Rossend Montané. Llavors vam pujar a Viladellops i vam tornar enrere per pujar al Castell d'Olèrdola.

sergibuda.cat







Vam creuar Canyelles, vam passar per damunt de la C-32 i ens vam dirigir a la Bodega Jaume Serra per agafar la pista (majoritàriament encimentada) que comença allà mateix i et porta al Camí de la Plana. S'ha de dir que en algun moment la vegetació guanyava la partida al trànsit i que ens vam trobar un bassal amb un parell de pams d'aigua que jo vaig creuar aixecant les cames i mullant-me bastant i que el Dídac va evitar sortint-se de la pista i complicant-se una mica la vida.

sergibuda.cat







Vam sortir a la civilització a la BV-2115, la carretera del Pantà de Foix, i una mica més endavant se'ns va aparèixer la famosa noia de la corba, però no vam tenir gens de por. Vam passar per Clariana, La Gornal i Bellvei i vam anar a prendre alguna cosa a La Cantera Biker Bar, per després agafar l'N-340 i separar-nos a l'alçada de Vilafranca del Penedès.

sergibuda.cat

© Dídac
sergibuda.cat>

© Dídac
sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat