Ulissa

Vam saber que La Pregonera havia programat l'espectacle de titelles Ulissa de la companyia Genovesa Narratives Teatrals i no vam dubtar en anar a veure'l al Centre Cultural Joan Maragall a l'antic escorxador municipal, doncs era la primera oportunitat en molt temps de gaudir d'un espectacle cultural.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







El retorn d'Ulisses a casa va ser una Odissea, però l'aventura no és cosa del passat. L'Ulissa de la companyia tarragonina Genovesa Narratives Teatrals també va viure mil i una peripècies per tornar a casa, que ens van divertir. L'espectacle de titelles dins d'una estructura de fusta, inspirat en la tradició siciliana de l'Opera dei Pupi -declarada patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO- va fer una relectura contemporània, feminista i molt fresca del clàssic d'Homer.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Un cop acabat l'espectacle, vam esperar el nostre torn per sortir de la sala, vam poder veure el drac i l'àliga de Sitges, que dormien allà, i un cop fora vam poder saludar els artistes i alguns dels protagonistes. A més, com que ens havien agradat tant l'espectacle i la versió del text clàssic, vam comprar el llibre.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat






sergibuda.cat