Delivery Fest

La Montse ens va avisar de la celebració del Delivery Fest i, després d'estudiar totes les propostes, ens vam decidir per dinar el menú del Dospalillos, el rei de la creativitat asiàtica, a casa del Cosme el dissabte al migdia. Nosaltres hi vam arribar a quarts de tres, doncs aquell matí havíem anat a la jornada de portes obertes de l'Escola Esteve Barrachina, per això la Merlès ja tenia la gana feta, però ràpidament el Cosme li va preparar un bon plat d'arròs.

sergibuda.cat







Anàvem a participar d'un imaginatiu esdeveniment gastronòmic i cultural en plena pandèmia que ens volia acostar als festivals prepandèmics amb una aposta amb espectacles on-line a càrrec de Ferran Palau amb Jordi Matas, Maria Jaume,David Carabén de Mishima en solitari i Charlie Pee amb Marc Sarrats i un menú a escollir, que en el nostre cas va ser el del Dospalillos. Després de la nostra compra, havíem rebut els links per accedir als espectacles, però el gaudi de l'àpat ens tenia una mica intrigats. El menjar ens va arribar acompanyat d'un full d'instruccions on s'explicava com escalfar el que era necessari i com emplatar-ho tot. Per començar, un sambal matah de seitons, una adaptació del ceviche d'Indonèsia amb cilantre, chalota, bitxo i salsa de llima.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







El maridatge va anar a càrrec d'unes cerveses Inèdit de la casa Damm que realment van escaure molt bé amb el menjar d'un dinar que vam continuar amb unes navalles a l'estil thai que vam amanir amb unes herbes i una salsa de curri vermell.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Seguint amb l'àpat i seguint amb els productes del mar, vam servir-nos el tataki de ventresca de tonyina vermella. Per cert, el preu dels menús amb els espectacles del Delivery Fest es movien entre els 30 € i els 65 € i en particular el nostre ens va costar 43 €, un bon preu per la qualitat del menjar i del restaurant.

sergibuda.cat







Podríem definir el Dospalillos com un restaurant creatiu de cuina oriental amb tocs mediterranis ben nostrats i una bona representació d'aquesta definició de la seva cuina és el plat d'albergínia amb curri verd acompanyat d'arròs blanc a l'estil japonès amb el que vam acabar els primers.

sergibuda.cat







Entre les propostes culinàries del Delivery Fest, teníem la del Dospalillos, però també hi havia els menús del clàssic i elegant Via Veneto, el del Nectari, la cuina catalana d'autor més hedonista, el del Yakumanka, el restaurant peruà de referència a Barcelona, el del Kao Street, el millor street food asiàtic, el del NOMO, un japonès clàssic i creatiu alhora, el del Teresa Carles, el vegetarià més popular de Barcelona i Lleida, el del Sintonia, alta cuina popular de sabors brutals, el del Mirch by Tandoor, un altre street food creatiu, i el de l'exquisida alta cuina de producte de La Gormanda. Un llistat per crear dubtes a l'hora d'escollir-ne un, però assaborint la costella de porc Cal Rovira a la cantonesa puc assegurar que no en tenia cap de dubte d'haver fet una bona elecció.

sergibuda.cat







Si plats com el Dàndan Miàn, un ramen cremós de Sichuan, fan que un bon àpat passi a ser un àpat excel·lent, en el nostre cas en particular el que va convertir l'àpat en excepcional va ser gaudir-lo meravellosament acompanyats.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Encara quedava per endavant la galeta taiwanesa de pinya que hi havia de postre i una entretinguda sobretaula, però la Merlès i jo vam decidir baixar al Parc de l'Escorxador, on hi ha uns quants parcs infantils amb jocs de tota mena, per esbargir-nos una mica fins que la Núria, el Cosme i la Montse ens van venir a buscar per marxar cap a casa després d'un migdia i una tarda magnífics.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat






sergibuda.cat