Cap d'any 2021

En plena pandèmia de Covid-19, estava clar que soparíem a casa, però tampoc no ens venia de gust tancar-nos tot el dia a la cuina amb la Merlès amb ganes de jugar i de sortir al carrer, així que, seguint l'exemple de la Carme i el Pere, vam encarregar el sopar al Restaurante Marisquería El Capitán Garfio d'El Prat de Llobregat. Per picar teníem calamars d'Arenys a la romana, peixet fregit a la malaguenya, musclos a la marinera, gambes de Huelva  saltades i escopinyes i de segon vam escollir la gran mariscada freda, tot acompanyat d'una ampolla de vi blanc (garnatxa blanca, macabeu, muscat i sauvignon blanc) Indispensable, D.O. Empordà.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Ens vam fotre un magnífic sopar del que, tot i que la Merlès va ajudar-nos força, ens va sobra una bona quantitat de menjar que ens vam anar menjant els dies següents. I parlant dels dies següents, l'endemà, el dia d'Any Nou, vam sortir a passejar una estona la Merlès i jo, aprofitant que hi havia bassals per arreu.







sergibuda.cat