Tànger MED - BCN - Sitges

44 Km.

El dia més llarg

Al poc de sortir de Tànger MED, ens van avisar per megafonia que arribaríem a Barcelona a tres quarts de dotze de la nit, és a dir que recuperaríem un quart d'hora de les cinc hores d'endarreriment que dúiem i els monitors en els que s'indicava la situació del vaixell, la velocitat i les distàncies recorregudes i per recòrrer confirmaven la dada, si no és que l'empitjoraven, per tant calia tenir paciència i mirar de passar les hores de la millor forma possible. No cal dir que vam esgotar els jocs dels nostres mòbils.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Com no podia ser d'una altra manera, vam tornar a pagar una pasta per menjar una merda al self-service, però és que ni tan sols la botiga lliure d'impostos tenia preus decents (per posar un exemple, un paquet de patates fregides costava uns tres euros) i a més durant els horaris del restaurant estava tancada perquè la depenenta estava servint àpats.


sergibuda.cat








La diversió era mirar per la borda per intentar veure algun animal o terra ferma quan als monitors s'indicava que estàvem relativament a prop de la costa.


sergibuda.cat








Malgrat que vam aprofitar per passar les fotos a l'ordinador, fer les còpies pertinents i fer una mica de resum i recapitolació del viatge, el temps no avançava o, el que era encara pitjor, el temps avançava, però el vaixell no ho feia tan ràpid. A més, la vetlla a Tànger MED el dia anterior no ens permetia ser gens optimistes, doncs teníem molt present com es podia fer eterna qualsevol operació.


sergibuda.cat









Per acabar de fer agradable l'estança, a les deu del vespre havíem de deixar el camarot, és a dir que tocava recollir tots els trastos i carregar amb ells, igual que la resta del passatge que baixava a Barcelona, de tal forma que els bars van quedar col·lapsats de gent i equipatges. Això sí, sense ser dels últims, vam apurar al camarot tot el que vam poder.


sergibuda.cat








Cap a dos quarts de dotze de la nit vam començar a veure Barcelona, però encara faltava entrar al port, atracar i desembarcar i no sabíem el temps que seria necessari, així que semblava correcta la decisió que havíem pres d'avisar al David i al Miguel Ángel que arribaríem molt tard, el que va provocar que cancel·lessin la rebuda que ens tenien preparada amb pancarta i tot (ens la van enviar per whatsapp).

sergibuda.cat





sergibuda.cat







Al cap d'una estona, ens van ordenar que ens col·loquèssim per baixar a les bodegues, vam baixar, carregar les motos i sortir tan ràpid com vam poder, colant-nos entre tots els cotxes que ens va ser possible per acabar passant el control de passaports (ràpid, per un cop) a un quart de dues de la matinada, sense ganes d'anar a prendre res, simplement d'acomiadar-nos del Jaume i tirar cap a casa després d'un viatge ESPECTACULAR!!!

sergibuda.cat





sergibuda.cat