Sitges - BCN - Mar Mediterrani

45 Km.

Llevem àncores

La intenció que teníem era arribar a Croàcia com abans possible per aprofitar els dies allà, així que, després de mirar-nos horaris i destinacions, vam decidir agafar el mateix divendres al vespre un ferry cap a Civitavecchia. Per tant, sobre les set de la tarda sortíem de casa en direcció Barcelona.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 


Vam arribar a les instal·lacions portuàries de Barcelona i de forma senzilla vam trobar on havíem de posar-nos a fer cua, a tocar del vaixell, que estava ja ancorat. Aprofitant el temps, vam decidir prendre alguna cosa al bar que hi ha a la terminal, de fet la Núria es va fotre un tros de pizza perquè pràcticament no havia dinat. Això sí, el preu no era per anar-hi a dinar cada dia...

sergibuda.cat

 

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 


Estàvem darrera d'un grupet de motos, però encara en van arribar més. Quan dúiem una estona, ens vam assabentar que havíem de passar per les guixetes, on hi havia molta cua, per canviar els bitllets que havíem imprès a casa per les targetes d'embarcament, així que vam haver d'anar-hi i patir per si no ens donava temps, tot i que després vam haver d'esperar més del compte.

sergibuda.cat


 

sergibuda.cat

 sergibuda.cat







El cas és que van començar a embarcar cotxes i camions i la nostra fila seguia aturada fins que ens van donar permís a les motos per pujar al vaixell, però ho estàvem fent a l'hora que hauríem d'estar salpant i encara quedaven bastants vehicles per pujar-hi.


sergibuda.cat







Vam buscar el nostre camarot i ens hi vam instal·lar, no era gaire gran, però com que només érem dos i el camarot era per quatre encara estàvem prou amples. A més, podíem carregar mòbils i altres aparells a l'endoll que hi havia.


sergibuda.cat

 

 





Des de coberta, vam poder veure com ens anàvem allunyant de la capital catalana, deixant enrera les preocupacions del dia a dia i sentint (ara sí) que estàvem de vacances! Més tard, ens vam preparar una mica de sopar amb el pa i l'embotit que dúiem i vam anar a dormir.


sergibuda.cat