18/07/2019

Rennes - Lussac-les-Châteaux


Tercera caiguda important

A Rennes ja ho teníem tot fet, vam esmorzar a l'habitació, vam recollir i vam anar a buscar el sidecar a l'aparcament, que era molt curiós perquè tant persones com vehicles hi accedien en ascensor, diferents però ascensor al cap i a la fi, i els clients només hi podíem accedir acompanyats per personal de l'hotel.

sergibuda.cat







La nostra idea era fer una bona tirada de la ruta de tornada cap a casa, però sense tornar-nos bojos, gaudint del viatge i deixant temps per descansar i esbargir-nos. Quan ja dúiem més o menys la meitat del dia, vam calcular que ens podíem quedar entre Poitiers i Limoges, doncs no volíem entrar a una ciutat gran ni quedar-nos en un polígon a la seva circumval·lació. Vam buscar al mòbil possibilitats d'allotjament i vam veure dos hotels a Lussac-les-Châteaux, tots dos amb piscina (va ser una prioritat durant tot el viatge), decidint-nos per l'Hôtel Les Orangeries, on vam agafar una habitació.

sergibuda.cat







No vam trigar pas gaire la Merlès i jo a baixar a la piscina, mentre que la Núria s'ho va prendre amb una mica més de filosofia. L'aigua estava fresqueta, però la piscina era espectacular i el jardí preciós.

sergibuda.cat







De tornada a l'habitació, ens vam dutxar, vam posar a eixugar els banyadors, vam vestir-nos amb roba neta i vam deixar-ho tot preparat per quan tornéssim per dormir.

sergibuda.cat







Mentre la Núria acabava de dutxar-se i vestir-se, la Merlès i jo vam baixar al jardí, vam estar investigant les plantes i algunes pedretes i vam trobar algunes joguines.








En sortir de l'hotel, ens vam dirigir a la Place de Saint-Sornin, que era on marcava el centre del poble i on havíem vist una mica de vida i de restauració quan voltàvem per entrar a l'aparcament pel darrera de l'hotel, però la Merlès estava més per jugar amb pedres i plantes que no pas per buscar un lloc on sopar.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Havíem descartat sopar a l'hotel perquè era top level i dels que hi havia a la plaça ens vam decidir per la Pizzeria La Braise, una pizzeria amb forn de llenya i ambient i servei molt d'estar per casa.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







Quan sortíem del local després d'haver pagat el compte, la Merlès va posar un peu fora del graó a la petita escala de sortida i va caure, rascant-se el genoll i donant-se un cop a la cara, la seva tercera caiguda important de les vacances. Vam omplir-la de massatges, petons i carícies per guarir-la i vam jugar amb ella una estona al jardí de l'hotel mentre li posàvem gel i abans d'anar a dormir.

sergibuda.cat
sergibuda.cat